De maine, 15 martie, in Romania va fi decretata stare de urgenta, pentru limitarea efectelor si raspandirii coronavirusului Covid 19. Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, transmite nemtenilor ca starea de urgenta nu trebuie sa panicheze, iar populatia nu trebuie decat sa respecte instructiunile autoritatilor. El precizeaza ca NU se vor inchide magazinele si nici NU vor fi rationalizate alimentele si face un apel si la politicieni sa nu se foloseasca de criza coronavirus in scopuri electorale sau de alta natura. ”Nu avem motive de panică, trebuie doar să respectăm instrucțiunile autorităților, să stăm cât mai mult posibil în casă, pentru a ne proteja pe noi și cei dragi. În județul Neamț autoritățile gestionează situația, dar depinde și de fiecare dintre noi cum trecem peste această perioadă dificilă!

Nu uitați: vă informați doar din surse oficiale, nu vă panicați, stați în casă, spălați-vă pe mâini, cât mai des și cu rigurozitate!

P.S. Fac un apel ferm către toți politicienii: nu vă folosiți, în mod cinic, de această criză pentru a răspândi informații trunchiate, pentru a induce panica! Să dăm dovadă de responsabilitate și să punem umărul la rezolvarea crizei, nu la agravarea ei!”, este mesajul transmis de deputatul Cozmanciuc.

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mugurel, singura panica ce ne cuprinde este ca in acest moment extrem de dificil, cand suntem singuri in fata inamicului invizibil, fara UE, NATO sau partenri strategici, sunt unii ca voi la carma tarii. Dovediti dupa doar cateva luni cat de mici sunteti. Nu reusiti sa asigurati banalele masti pentru cei aflati pe front in spitale, despre noi prostimea ce sa mai zicem. A vorbit geniul care va conduce si e la carma guvernului, din nefericire, si nu a spus nimic. Face analize, calcule, incearca sa deblocheze, sa vorbeasca cu bancile, nimic despre colapsul privatilor, despre romanii care raman someri si nu mai primesc salarii.. Vrajeala de cea mai joasa speta. Nimic, absolut nimic concret. Sunteti varza, Mugurel. Asa ca nu ne mai da lectii. Probabil si tu esti autoizolat pe undeva pe vreun domiciliu flotant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.