In judetul Neamt nu sunt drumuri inchise din cauza zapezii depuse in ultimele ore, iar traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile din judet, anunta un comunicat al Prefecturii Neamt. In zonele de munte, ninge in continuare abundent. Daca aveti imagini video si/sau foto cu situatii de urgenta sau cu drumuri impracticabie, le puteti trimite prin mesaj pe pagina de facebook a site-ului sau la adresa de mail, tvmpiatraneamt@gmail.com.

Comunicat de presa, Prefectura Neamt:

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurie din județul Neamț dar nici o cale rutieră nu a fost închisă, potrivit raportărilor realizate, duminică dimineață, de factorii responsabili din județ.

Prefectul Vasile Panaite a cerut reprezentanților Secției de Drumuri Naționale precum și celor de la DRUPO să fie prezenți pe toate sectoarele de drum predispuse la înzăpeziri, dar și pe celelalte drumuri naționale și județene.

”Este important ca toți factorii de răspundere să se implice cu maximă seriozitate pentru a trece cu bine și peste acest episod de iarnă veritabilă. Fenomenul va persista câteva zile și de aceea îmi doresc ca efectele acestor fenomene să fie resimțite cât mai puțin de locuitorii județului Neamț. Îmi doresc ca circulația rutieră să se desfășoare normal”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Pe drumurile naționale au acționat, începând de sâmbătă după-amiază și până duminică dimineață, 39 de utilaje și au fost răspândite 260 de tone de sare. Duminică dimineață, temperatura aerului era în zona de minus 6 grade Celsius. De asemenea, ningea abundent în zona de munte, cu vânt de circa 30 de kilometri pe oră.

Carosabilul era acoperit cu zăpadă frământată de până la 4 centimetri.

Potrivit reprezentanțior Delgaz, duminică dimineața nu erau raportate probleme în județul Neamț.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.