Un bărbat este căutat de poliţişti, după ce acesta ar fi sustras o sumă de bani dintr-un autovehicul aflat in parcarea mall-ului Shopping City Center din Piatra- Neamt. ”Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unui mall din Piatra Neamț. În fapt,  la data de 16 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din Iaşi, despre faptul că la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi pătruns în autoutilitara acestuia (aflată în parcarea mall-ului), de unde ar fi sustras 500 de euro şi 1000 de lei moldovenești.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este un bărbat de aproximativ 40 – 45 de ani, înălțimea de 170-175 cm, păr negru scurt, îmbrăcat cu o jachetă neagra şi blugi de culoare închisă. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!”se arata intr-un comunicat IPJ Neamt

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.