O informatie obtinuta pe surse, arata ca cel putin doi consilieri locali PMP nu se vor prezenta la sedinta extraordinara de CL, convocata pentru astazi la ora 10.de consilerii PNL Nici consilierii PSD si ALDE nu vor fi prezenti.

Surpriza in acest caz, vine din partea consilierilor PMP care se intelesesera cu cei ai PNL, sa se convoace o sedinta extraordinara in care sa fie schimbata AGA de la Locativserv care ar fi urmat sa schimbe CA-ul societatii, apoi CA-ul sa-l schimbe pe directorul Janel Iosub, care este banuit de numeroase abuzuri in cele sase luni de interimat. Paharul s-a umplut atunci cand actualul CA ar fi prelungit interimatul directorului pana la 4 ani, ceea ce sfideaza orice logica si regula de bun simt. Asadar, cel mai probabil, consilierii PNL vor fi singuri in sala de sedinta a Consiliului Local, fapt care va face imposibila punerea in practica schimbarii AGA a Locativserv.

Loading...

Pe surse, PMP-istii s-au razgandit si au decis sa respecte in continuare intelegerea cu PSD avuta dupa alegerile locale din 2016, dar asta nu inseamna ca lucrurile la Locativserv se vor linisti, ba chiar din contra, urmeaza ca planul PNL-istilor sa fie preluat de PSD- PMP- ALDE si dus la bun sfarsit.

Aceleasi surse arata ca zilele lui Janel Iosub in fruntea Locativ sunt numarate. Ieri circulau zvonuri conform carora, Iosub si-ar fi semnat deja demisia duminica, sau urmeaza sa o faca in aceste zile, mai mult sau mai putin ”ajutat”.

El va fi mazilit, pentru ca se pare ca presupusele abuzuri, scandalurile de presa in care a fost implicat in ultimul timp (Vezi AICI si AICI!) si atitudinea sa aroganta si dispretuitoare, nedemna de o functie publica, au deranjat inclusiv in randurile colegilor sai de partid si de coalitie.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ