O informatie venita pe surse din PMP, il da pe Laurentiu Dulama, presedinte PMP Neamt si vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt, ca fiind primul pe lista pentru Camera Deputatilor la Neamt, urmat pe locul doi de deputatul Stefan Burlacu.

Potrivit surselor, Dulama va fi pe post de ”locomotiva” pentru lista PMP, pentru ca Stefan Burlacu trebuie sa obtina neaparat inca un mandat de deputat, de aceea Laurentiu Dulama a semnat deja o demisie in alb, pentru eventualitatea in care va fi deputat, lasand loc lui Burlacu, pentru ca este impus de la centru.

Laurentiu Dulama a confirmat partial in aceasta seara informatiile nastre: ”Pot sa confirm ca eu voi fi pe primul loc la deputati si pe locul doi Stefan Burlacu. Asa au fost trimise listele la Bucuresti. Partea cu  demisia in alb, prefer sa nu o comentez

Pe primul loc la Senat va fi Antal Dorin, inginer din zona Romanului, dupa ce Liviu Harbuz a refuzat sa fie pe lista la senatori, acesta fiind si motivul plecarii sale din PMP, pentru ca ar fi vrut primul loc la deputati, insa dispozitiile de la Bucuresti au fost altele. Laurentiu Dulama a declarat pentru tvm neamt.ro ca ”listele pentru Senat au fost: Liviu Harbuz pe primul loc si Antal Dorin pe locul doi. Daca Liviu Harbuz a refuzat, in acest moment Antal este pe primul pe lista. Dar eu zic sa mai avem rabdare, pentru ca inca n-am vazut nicio hartie oficiala in ceea ce priveste plecarea lui Liviu Harbuz. Daca se intoarce pana maine? Pana pe 27 avem timp sa definitivam listele.

Tensiunile in PMP Neamt au atins cote maxime in ultimele doua saptamani. Asa se explica de ce nu a mai fost organizata nicio conferinta de presa si nu s-a comunicat deloc.

PMP nu se simte foarte bine nici la Neamt nici la nivel national, pentru ca UNPR-istii nu se regasesc pe liste si considera ca au fost tepuiti, de aceea pleaca din PMP pe capete, in ultimele zile fiind mai multi cei care si-au retras adeziunile si au parasit organizatia Neamt dar si organizatiile din alte judete. ”Cine vrea sa munceasca sta, cine nu vrea sa munceasca, pleaca daca asa considera”, a comentat Dulama.

Luni, se anunta o intalnire la Bucuresti a liderilor UNPR din tara si exista sanse ca multi dintre ei sa abandoneze proiectul fuziunii prin absorbtie cu PMP.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.