Un fenomen periculos care pare foarte raspandit in Romania, ne-a atras atentia la inceputul acestui an cand pe o retea de socializare a devenit viral un clip video filmat de un cetatean din Rovinari, in timp ce se cearta ca la usa cortului cu mai multi politisti. Cetateanul este depistat in trafic cu un autoturism cu numere false de inmatriculare pe care scria ”Suveran”. El se considera un cetatean liber si nu prizonier al statului, de aceea crede ca poate face ce vrea, contestand dreptul politistilor de a aplica legea. Video, mai jos:

Loading...

Cei care se considera ”suverani” se bazeaza pe un document medical care se completeaza la momentul nasterii oricarei persoane si care este folosit la trecerea nou nascutilor intr-un registru pentru a li se putea elibera un certificat de nastere. Documentul se numeste ”certificat constatator al nou nascutului viu” si dupa nastere, ramane in evidentele Serviciilor de Evidenta Populatiei.

”Suveranii” cred ca acest document este tinut ascuns de statul roman si o simpla hartie demostreaza ca ei sunt niste cetateni liberi, fara CNP sau ”fiinte vii in carne si oase” cum spun ei, iar acest lucru le da dreptul sa traiasca dupa propriile lor reguli, adica sa nu recunoasca statul roman, sa nu respecte regulile de convietuire sociala, sa nu plateasca taxe si impozite si sa nu se supuna legilor. De aceea, depun cereri la primariile de care apartin pentru a li se elibera acest document cu care ei cred pot deveni un fel de supraoameni.

Cum era de asteptat, ”SUVERANI” exista si in judetul Neamt. La cererea noastra, Biroul de Stare Civila din cadrul Serviciului de Evidenta Persoanei Piatra- Neamt, informeaza ca numai in anul 2017 au fost depuse 18 cereri de eliberare pentru ”certificat constatator al nou nascutului viu”. Dupa cum se poate vedea in documentul de mai jos, ”suveranii” din Piatra- Neamt au motivat cererea aratand ca vor sa demonstreze faptul ca sunt ”fiinte vii in carne si oase”, ceea ce in opinia noastra si a specialistilor cu care am vorbit, tine de domeniul patologiei.

Varstele celor care au depus cererea respectiva merg pana la 48 de ani, dar au fost depuse cereri si pentru copii, cea mai mica varsta fiind de 2 ani, iar asta arata ca sunt parinti care isi cresc si isi vor creste copiii in spiritul nerespectarii legii si a nerecunoasterii statului roman.

Aberatiile ”suveranilor” merg atat de departe, incat ei cred ca statul roman ii tranzactioneaza la bursa pe baza CNP-ului, de aceea isi fac chiar si documente de identitate proprii, concepute dupa cum il duce mintea pe fiecare si punandu-si alte nume decat cele din documentele oficiale eliberate de statul roman. Cateva exemple, mai jos:

Pe retelele de socializare sunt extrem de agresivi in limbaj si foarte uniti, iar asta denota o oarecare organizare. Daca apare o postare in care ”suveranii” sunt contestati apar multi altii care isi sustin vehement punctul de vedere. Ei nu se sfiesc sa afirme in mod public faptul ca nu au legi si daca este nevoie isi fac dreptate singuri, pentru ca politia nu se poate atinge de ei. In acelasi timp se poate observa ca ”suveranii” sunt agramati si cu un nivel intelectual extrem de redus (exemple, la sfarsitul articolului). Ei considera restul cetatenilor ca fiind sclavi, manipulati, oi, etc.  Mai jos, un exemplu de amenintare cu violenta:

Unii ”suverani” au ajuns chiar sa protesteze in fata unor primarii din tara pentru ca li se refuza eliberarea ”certificatului constatator al nou nascutului viu”, refuzand sa inteleaga ca legea prevede doar anumite situatii in care poate fi eliberat documentul, dupa cum se precizeaza in raspunsul obtinul de noi de la Evidenta Populatiei Piatra- Neamt.

La cererea noastra, IPJ Neamt a comunicat ca pana acum politistii din Neamt nu s-au confruntat cu situatii de incalcare a legii din partea unor autointitulati ”suverani”, asa cum s-a intamplat la Rovinari dar si in alte localitati.

Prin acest articol vrem sa atragem atentia autoritatilor din judetul Neamt si nu numai, asupra faptului ca avem langa noi niste cetateni care refuza sa respecte legile statului roman, isi educa progeniturile sub aceleasi idei si pot genera oricand situatii deloc placute, parerea noastra fiind ca ei sunt dirijati din umbra de niste minti diabolice care la un moment dat pot profita de naivitatea si/sau prostia ”suveranilor” dand nastere unor fapte antisociale grave.

Ionut CORFU

P.S. Mai jos, cateva exemple VIDEO de ”suverani”:

 

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

 1. HABAR NU AVETI! SUVERANII SUNT LASATI DE DUMNEZEU , NU POATE STATUL ROMAN CARE ESTE O CORPORATIE SA FACA UN OM ! SUVERANUL TREBUIE SA RESPECTE LEGILE LUI DUMNEZEU! INSTITUTIILE STATULUI NU SUNT INFIINTATE LEGAL! https://www.activenews.ro/stiri-politic/Afirmatii-fara-precedent-facute-in-direct-la-Televiziunea-Nationala-Romania-nu-mai-este-un-stat-ci-o-corporatie-condusa-de-straini.-In-ultimii-26-ani-Romania-a-pierdut-peste-UN-TRILION-de-euro-mai-mult-decat-a-pierdut-de-la-Stefan-cel-Mare-pana-n-89-138517

 2. se vede clar că este un articol tendențios , omul are dreptul să trăiască cum dorește atâta timp cât nu lezează interesele celorlalți , statul a împrumutat miliarde de euro în numele poporului și banii au dispărut dar poporul trebuie să-i returneze , cei ce se declară suverani vor doar să scape de această datorie pe care ei nu au solicitat-o și de care nu beneficiază .

 3. Acest articol încearcă să atace imaginea și dorința de libertate a unor oameni ce nu doresc a fi sclavi ai statului fără voia lor, e normal într-un stat care își ucide, alungă, otrăvește poporul să dorești să te eliberezi LEGAL 🙂 statul nu înseamnă țara la fel cum credința nu e aceiași cu religia, statul e o corporație România S.A. ( se poate verifica pe net )

 4. Clar , acesti indivizi sunt sectari .la puscarie cu voi .bolnavi mintali auzi „suverani ” doamne iartama nu cumva aveti si sange albastru🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😁🤣🤣😁😁🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤😨😵😷👿🤢🤢☻☻☻🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

 5. https://www.petitieonline.com/signatures/cetatean_suveran/Cetatean Suveran
  Această petiție a adunat 5 semnături.

  # Nume Oraș Comment Dată
  1 Mircea Badea România Bucuresti 2018-03-24
  2 nicolae cohen Canada Vancouver Redesteptarea nationala si recuperarea drepturilor individuale de soverani a locuitorilor tarii noastre este o necesitate legala conform drepturile inerente si immanente ale omului individ natural soveran conform Dreptului Roman – ” Homo vocabulum est naturae , persona juris civilis est „, „omul este termen al naturii , persoana al legii civile ” cit si conform Declaratiei Universale a Drepturilor Omului Article 4 18 „No one shall be held in slavery or servitude; slavery and the slave trade shall be prohibited in all their forms.” Nimeni nu poate fi tinut in servitudine . Sclavia , traficul de sclavi sint interzise in toate formele lor ” pentru a trai omeneste suis juri , nu sclavi mizerabili cu certificate de nastere frauduloase cu CNP 2018-03-25
  3 Roger Raynolds Canada vancouver nu avem nevoie de baby sitter 2018-03-27
  4 Popescu Cristian România Bucuresti 2018-03-28
  5 Bogdan Savu Germania Stuttgart

  • 6. alin lemnaru 20 03 1974
   sunt tari fara taxe si o duc f bine
   Daca nu platesc impozitul pt casa ,in timp statul imi condisca casa.Pe care am platit o. In constututie statul garanteaza proprietatea. in schimb ,imi da salarii de mizerie si neputand sa platesc impozitele risc sa raman fara casa.deci unde e garantia proprietatii?

 6. Articol tendențios și cu tentă negativista. Sa precizeze jurnalistul in baza căruia contract trebuie plătite taxe și impozite pe proprietatea privată. Jurnalist neprofesionist. Sa răspundă la chestia asta! Daca e profesionist. Nu e profesionist …e un mincinos

LĂSAȚI UN MESAJ