În ziua de 07.02.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un tânăr de 18 ani, faţă de care Judecătoria Roman a dispus înlocuirea măsurii educative a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni cu măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an, ca urmare a nerespectării obligaţiilor stabilite printr-o sentinţă penală.

În fapt, în seara zilei de 23.04.2016, în jurul orei 22:00, în timp ce persoana vătămată din Horia se îndrepta la domiciliu, a fost deposedată, prin violenţă, de un telefon mobil, de către inculpat împreună cu alţi trei coinculpaţi minori.

Tânărul a fost reținut și transportat pentru a fi depus în Centrul Educativ Târgu Ocna.

În ziua de 07.02.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români și ai Postului de Politie Secuieni au depistat un bărbat de 38 de ani, din Secuienii Noi, pe numele căruia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare.

Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. În fapt, bărbatul pe parcursul lunii decembrie 2012 si pana în luna mai 2013 a pătruns intr-o hala pe timpul nopții de unde a sustras conductori electrici din instalația de curent, țeava de cupru prize întrerupătoare, o drujba si un motor electric. Acesta a fost reținut și escortat la Penitenciarul Bacău, pentru a fi încarcerat.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.