Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

Politistii nemteni au ”recuperat” din Marea Britanie un tanar care fugise din tara dupa ce fusese pus sub control judiciar de instanta, find suspect de furt, anunta IPJ Neamt:

”O escortă, formată din polițiști nemțeni și ofițeri din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – IGPR, au preluat în data de 24.03.2017 un tânăr de 21 de ani, din Bicaz, dat în urmărire internațională pentru nerespectarea măsurilor de supraveghere dispuse printr-o sentință penală, într-un caz de furt calificat.

Tânărul de 21 de ani a părăsit teritoriul României, deși se afla sub măsura supravegherii, fiind dat în urmărire și identificat în Londra de autorității britanice în data de 13.03.2017. Acesta a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, de Judecătoria Bicaz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pedeapsă ce a fost suspendată sub măsura supravegherii pe o perioadă de 2 ani.

În fapt, în toamna anului 2013, inculpatul împreună cu alte persoane au pătruns în incinta a două societăți, de unde au sustras bunuri.”

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ