Politistii nemteni au ”recuperat” din Marea Britanie un tanar care fugise din tara dupa ce fusese pus sub control judiciar de instanta, find suspect de furt, anunta IPJ Neamt:

”O escortă, formată din polițiști nemțeni și ofițeri din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – IGPR, au preluat în data de 24.03.2017 un tânăr de 21 de ani, din Bicaz, dat în urmărire internațională pentru nerespectarea măsurilor de supraveghere dispuse printr-o sentință penală, într-un caz de furt calificat.

Tânărul de 21 de ani a părăsit teritoriul României, deși se afla sub măsura supravegherii, fiind dat în urmărire și identificat în Londra de autorității britanice în data de 13.03.2017. Acesta a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, de Judecătoria Bicaz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pedeapsă ce a fost suspendată sub măsura supravegherii pe o perioadă de 2 ani.

În fapt, în toamna anului 2013, inculpatul împreună cu alte persoane au pătruns în incinta a două societăți, de unde au sustras bunuri.”

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.