Actualizare stire- 25 martie: Minora de 14 de ani, care la data de 9 martie 2021 a părăsit în mod voluntar domiciliul, a fost găsită de polițiști în județul Bacău.

La data de 24 martie 2021, în baza activităților de căutare desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală, a fost depistată minora de 14 de ani, dispărută la data de 9 martie 2021.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției aceasta s-a aflat în județul Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei DRĂGHICEANU PETRONELA-MARIA, de 14 ani, dispărută la data de 9 martie 2021.

La data de 9 martie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, din Dragomirești, despre faptul că fiica sa DRĂGHICEANU PETRONELA-MARIA, de 14 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,55 m, greutate – 45-50 de kilograme, păr șaten, drept, ochi căprui, constituţie astenică.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac cu glugă roșu, pantaloni tip jeans albaștri, palton bleumarin, fiind încălțată cu adidași maro.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dragomirești, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.