Dupa cum fusese anuntat, Calin Popescu Tariceanu, copresedintele ALDE a fost ieri in Neamt, el fiind impreuna cu Daniel Constantin intr-un turneu electoral prin tara. El a tinut sa dea un semnal se sutinere intentiilor declarate de Daniel Chitoiu de sprijini mediul de afaceri din Neamt, ca o solutie la reducerea decalajului economic, si s-a intalnit la Consiliul Judetean Neamt cu cateva zeci de oameni de afaceri nemteni, pentru a auzi direct de la sursa greutatile cu care se confrunta acestia.

In contextul dat, Tariceanu a pomenit de platforma Savinesti si a lasat sa inteleaga ca acolo nu este chiar totul pierdut, afirmand ca „Am crezut că din vechea Platformă de la Săvinești n-a mai rămas nimic, dar am văzut o mare întreprindere acolo – Rifil, o firmă cu tradiție. De familia Strătilă mă leagă o veche prietenie, însă până astăzi nu am avut ocazia să văd ceea ce s-a făcut acolo”.

Loading...

La intalnirea cu oamenii de afaceri au participat si ex-ministrul Daniel Chițoiu (deschizătorul listei ALDE Neamţ pentru Camera Deutaţilor), co-preşedinţii organizaţiei judeţene Ion Asaftei şi Alexandru Mihai, dar și alți membri și candidați ai ALDE pentru alegerile din 11 decembrie.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ