Postul local de televiziune, TL M este executat silit. Mai multe bunuri, cum ar fi camere video si tehnica de emisie sunt scoase la licitatie de ANAF intr-un dosar de executare pentru neplata unor obligatii catre bugetul de stat, de firma care administreaza televiziunea, SC RTV Neamt SRL. Este de notorietate faptul ca  TL M este controlat prin interpusi de presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, aflat in prezent sub control judiciar si trimis in judecata in doua dosare in care este acuzat de trafic de influenta. El a preluat televiziunea in vara anului 2017, printr-o firma administrata de un apropiat.

Problemele grave pentru postul TV, pare ca au inceput in luna mai 2017, cand la TL M au descins procurori DNA care au cautat mai multe contracte de publicitate cu institutii publice dar si cu firme private, existand suspiciuni de trafic de influenta, spalare de bani dar si disimularea unor spagi in contracte de publicitate prin intermediul televiziunii. Din informatiile noastre, dosarul este inca in lucru.

Loading...

In urma cu doi ani, firma care administreaza televiziunea a fost actionata in instanta de catre EON pentru recuperarea sumei de peste 7.400 de lei reprezentand facturi de energie electrica neplatite.

 

Si cu angajatii au fost probleme tot in urma cu doi ani, cand unii dintre ei au fost nevoiti sa-si recupereze drepturile salariale vanzand bunuri (camere video) pe care le aveau luate in primire. Vom reveni.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ