Tensiuni in coalitia PNL-PMP din Consiliul Local Piatra-Neamt. Marul discordiei este Parking. Firma care administreaza parcarile de resedinta din Piatra-Neamt este condusa de Ionut Morosanu, membru PMP. Acesta vrea sa mareasca tarifele la parcari pana la 165 de lei pe an, motiv pentru care pe ordinea de zi a sedintei de astazi de CL a fost introdus un proiect de hotarare in acest sens. Pentru ca proiectul sa treaca, este nevoile de voturile consilierilor PNL pe langa cele ale consilierilor PMP.

PNL se opune cresterii tarifelor, iar astazi, intr-o sedinta de comisie reprezentantii PNL au spus raspicat celor de la PMP ca nu vor vota proiectul. Discutia a devenit foarte aprinsa si s-au adus reprosuri gen ”Bine ca noi astia de la PMP am putut vota cand ati avut voi nevoie (PNL). Acum, voi nu puteti vota”.

Loading...

In urma cu scurt timp (sedinta de CL incepe la ora 15) proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, deci a ramas cum au spus PNL-istii. Tensiunile intre cele doua partide nu sunt de ieri de azi si potrivit unor surse, nu este exclus ca PMP sa faca pasul inapoi si sa rupa majoritatea pe care o formeaza cu PNL. Ramane de vazut daca nu cumva semnele rupturii vor aparea chiar in sedinta de CL de astazi.

Marirea tarifelor Parking este vitala pentru companie, care anul trecut a mers pe o pierdere de aproximativ 700.000 de lei.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.