O tentativa de jaf a avut loc in noaptea de 9 spre 10 septembrie la un alt CAR din comuna Zanesti, judetul Neamt. Unul dintre hoti a fost surprins pe camerele de luat vederi.

CAR-ul isi are sediul pe str. Bistritei din comuna, in imobilul celui care surprins imaginile, pe care se vede un tanar cum escaladeaza un gard si trece foarte aproape de camera, incercand sa patrunda in curte. Un barbat aflat in casa a iesit dupa individul care purta cagula si era inarmat cu un obiect metalic, insa acesta s-a facut nevazut. Totul s-a petrecut la ora 3 din noapte.

Potrivit IPJ Neamt, Astazi, proprietarul casei, care este si administratorul CAR-ului a depus o plangere la politie, iar la fata locului s-a deplasat o echipa de criminalisti care au inceput cercetarile.

In urma cu aproape 2 luni, in noaptea de 18 spre 19 iulie, CAR-ul din centrul comunei Zanesti a fost jefuit cam la aceeasi ora, insa hotii care au furat peste 30.000 de lei nu au fost prinsi nici pana astazi. Dupa cateva zile, casa unui om de afaceri din aceeasi comuna a fost jefuita in plina zi de indivizi care ca si in cazul de fata, purtau cagule. Acestia au furat din casa 23.000 de euro. Doi suspecti au fost retinuti pe 7 septembrie, insa au fost eliberati a doua zi.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.