Pentru ca Locativserv este o companie care traieste exclusiv din bani publici, platitorii de taxe si impozite din Piatra- Neamt trebuie sa stie unde se duc banii lor.

Ei bine, pe langa apartament pentru secretara dotat cu centrala termica montata tot pe banii companiei (Vezi detali aici!), directorul ”justitiar” Janel Iosub foloseste masina cumparata imediat dupa ce s-a instalat in fotoliul moale, o Dacia Duster, in interes personal, decontand combustibilul si alte cheltuieli (CASCO, rovinieta, ITP, etc.), din banii Locativ bine inteles. Asta reclama angajatii in memoriul adresat primariei (foto jos)

In luna februarie, se arata in acelasi memoriu, directorul Janel Iosub a mers in judetul Brasov, tot pe banii Locativserv, fara sa poata prezenta vreo dovada ca deplasarea a fost facuta in interes de serviciu, adica in interesul companiei (foto)

Intr-un raspuns la o cerere facuta de noi catre Locativserv, se arata ca respectiva deplasare a fost facuta pentru un schimb de experienta si a costat 2.000 de lei, numai ca probabil dintr-o eroare facuta intentionat sau nu (ar fi culmea sa fi mers de doua ori in cateva saptamani, in acelasi judet in schimb de experienta), apare ca deplasarea a fost facuta in ianuarie.

Nu se mai dau si alte detalii concrete cum ar fi despre ce a fost vorba in ”schimbul de experienta”, durata deplasarii, cat a costat cazarea si altele, dar stim ca ”schimbul de experienta” a fost pe parcursul a doua zile de weekend iar angajatii stiau ca directorul este plecat la Brasov pentru rezolvarea unor probleme de sanatate si ca nu a fost singur.

Dar sa prsupunem ca directorul chiar a fost in interes de serviciu. Noi am verificat si oferta cea mai scumpa pentru o noapte de cazare la Sacele, gasita de noi, este de 110 lei cu mic dejun inclus. Daca ar fi fost trei nopti de cazare la care se adauga maximum 250 de lei pentru combustibil, rezulta costuri de de aproximativ 600 de lei. Unde o fi diferenta pana la 2000 de lei, numai ”justitiarul” Janel Iosub ne poate spune, cel care infiera cu manie proletara jafurile din bani publici.

In zilele urmatoare veti vedea si cat a costat noul birou al directorului.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Asta-i articol Pro Chitic sa intelegem? In opinia ta, tre sa mearga cu Troleul? Da tovarasul Chitic cu ce merge? Daca aveai sange in instalatie trebuia sa scrii cu ce mergea Pinalty, dar nu aveai pentru ca toti erati pe sub biroul lui si ii sugeati ciorapii, deci mucles. De asta e orasul cum e , ati tacut malc si acu aveti tupeu, cica

LĂSAȚI UN MESAJ