Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Sagna au dispus măsura reținerii față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 35 de ani, bănuiți că ar fi lovit două persoane și ar fi distrus mai multe bunuri, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

La data de 12 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Sagna au fost sesizați de către un bărbat de 36 de ani, din localitatea Bîra, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în incinta unei unități economice din localitatea Bîra, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de alcool, ar fi fost lovit de către un bărbat de 34 de ani, din Constanța, distrugând în același timp și un geam din proximitatea persoanei vătămate. În acel moment, victima ar fi părăsit incinta localului și s-ar fi deplasat la locuința unui bărbat de 64 de ani, unde, la scurt timp, ar fi pătruns, fără drept, bărbatul din Constanța împreună cu alți doi de 28, respectiv 35 de ani. Aceștia ar fi exercitat acte de violență asupra proprietarului imobilului, părăsind apoi locul faptei. Ulterior, cei în cauză ar fi revenit și ar fi distrus cu un obiect din lemn porțile imobilului, două ferestre și ușa de acces în locuință.

Având în vedere acțiunile celor trei, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.  Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat și având în vedere pericolul social al faptelor, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.