Luni, 09.01.2017 la ora 08.44, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la acoperișul unei locuințe din localitatea Tîrgu Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț care au stins incendiul în urma căruia au ars aproximativ 2 mp din planșeul locuinței. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Loading...

Luni, 09.01.2017 la ora 14.57, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Țibucani.

La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Luni, 09.01.2017 la ora 20.31, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Curichiștea, com. Grumăzești La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din interiorul sobei și a coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ