Un turneu unic pentru judeţul Neamţ – 10 spectacole în aceste an în tot atâtea comune şi oraşe este anunţat de Asociaţia Eu Cred care are ca parteneri Centrul pentru Cultură şi Artă Carmen Saeculare Neamţ şi două entităţi media, TURN TV şi Vestea.net.

Primul spectacol din acest turneu are loc în seara zilei de vineri, 20 aprilie, la Tîrgu Neamţ, la Hotelul Victoria (gazdă primitoare, Vlad Amarinei).

Partener  media este TVM Neamt.ro iar parteneri locali sunt Hotelul Victoria si Primaria Tîrgu Neamţ.

Spectacolul din această seară (20 aprilie, ora 18:30)) îi are pe scenă pe cei membri ai Grupului Folk Eu Cred (Cristina Marin, Elena Ropotoaia şi Marius Coşerariu) dar şi un grup de copii din cele 3 instruite, pe Valea Bicazului, de cei 3 artişti cu suflet mare.

Nu vor lipsi nici alte surprize din spectacolul la care (vezi afişul alăturat) intrarea este gratuită.

Turneul începe la Tărgu Neamţ şi se va termina la Piatra Neamţ. Din discuţiile de până acum, sunt şanse mari ca alte două spectacole să fie programate în Roman şi Roznov, un altul în zona Tupilaţi-Ţibucani iar celelalte din seria de 10 vor fi pe principiul „primul venit, primul servit”.

Deşi pe afişul pentru spectacolul de la Tg. Neamţ sunt menţionate şi două entităţi publice, nu este vorba de niciun ban public alocat acestei activităţi, sprijinul (altfel oricum foarte important) fiind pentru spijin logistic-sonorizare (Carmen Saeculare) sau pe zona de contacte locale (Primăria Tg. Neamt.

De ce „Scoateţi steagul la vedere”? Explicaţia o dă Marius Coşerariu: „În clipul cu aproape un milion de vizualizări STĂPÂNI LA NOI ACASĂ este o frântură de vers care chiar asta spune, <<Scoateţi Steagul la vedere>>. Fiind şi anul centenar de la Marea Unire şi cum repertoriul nostru şi al copiilor conţine multe piese de gând şi suflet românesc, ne-am gândit că acestui turneu în care vrem să promovăm valorile româneşti i se potriveşte de minune acest nume”.

Spectacolul de la Tg Neamt va fi filmat într-o formulă profi, cu 3 camere, „mogulul” Gabriel Munteanu de la Turn TV lucrând, în premieră, cu o formulă de 2 asistenţi care au… ceva anume. (sursa: vestea.net)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.