Comisia Europeana a suspendat finanțarea din fonduri europene pentru autostrada Sibiu-Pitești, anunta Razvan Cuc, deputat PSD Neamt, fost ministru al Transporturilor. Cuc reamarca o tacere suspecta a Guvernului PNL vizavi de acest aspect calificat drept precedent periculos pentru Romania din partea UE si crede ca atitudinea Comisiei Europene nu este deloc intamplatoare, pentru ca marile proiecte pe infrastructura ale Guvernului PSD au deranjat la Bruxelles. Cu alte cuvinte, Razvan Cuc lasa sa se inteleaga ca cineva își doreste o Romanie subdezvoltata, cel putin din punct de vedere al infrastructurii rutiere. ”Vizita Premierului Orban la Bruxelles facută doar pentru poze. Autostrada Sibiu-Pitești suspendată de catre Comisia Europeană. Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructura din Romania și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-si mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut in Decembrie 2018).

In loc sa se plimbe pentru poze si văicăreala lor clasică premierul Orban ar fi trebuit sa „dea cu pumnul in masa” pentru ca acest proiect sa își continue implementarea prin finanțare din fonduri europene!

Din păcate, ce nu înțelege sau poate chiar nu stie premierul este ca aceasta notificare de suspendare crează un precedent foarte periculos pentru tot ce inseamna proiecte de infrastructura din Romania finanțate din fonduri europene!

Un lucru este cert: Romania are un guvern ireresponsabil si habarnist, iar pe premier este foarte clar ca nu îl ia nimeni in serios!

Nu ii explic eu domnului Orban pentru ca a vazut si singur că toate proiectele pe care le-am semnat și lansat doar pe infrastructura rutiera însumează multe miliarde de euro. Sunt convins ca lucrul aceata a deranjat. Si a mai deranjat si faptul ca Romania a îndrăznit sa lanseze, intr-un mod accelerat, proiecte care asigurau o absorbție foarte mare…..restul este usor de dedus ????

Draga PNL, nu-ti transforma GUVERNUL din unul incompetent, in unul care isi tradeaza tara si pe romani”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.