Actualizare stire: Vezi AICI! Video- Asistentul care a murit după vaccinare, a fost pentru ultima dată la UPU. Zeci de colegi l-au așteptat

Stirea initiala: Asistentul de la UPU Piatra Neamt care a fost vaccinat desi avea simptome de infectare cu Sars Cov2, a murit in aceasta seara la un spital din Cluj Napoca, anunta surse din Spitalul Judetean Neamt.

Leca Gheorghe, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar la momentul vaccinarii, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare du Sars Cov2. Desi a mentionat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat unda verde pentru imunizare, punand tusea pe seama unei infectii respiratorii de sezon. Pe 17 ianuarie, deci la 12 zile dupa vaccin, L.G. a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sanatate s-a agravat. A fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde in aceasta seara, 17 februarie, a decedat, plamanii fiindu-i foarte grav afectati.

Tot in aceasta seara, a murit la un spital din Iasi si o infirmiera de la Sectia Chirurgie a Spitalului Judetean Neamt. Femeia in varsta de 38 de ani, fusese transferata de la ATI Piatra Neamt, dupa ce se infectase cu Sars Cov2. Initial, s-a vehiculat ca fusese vaccinata, insa informatia nu s-a confirmat. Decesul a survenit pe fondul unor grave afectiuni cardiace, preexistente.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.