Descinderea DNA de astazi, din Neamt si din alte judete(STIREA INITIALA) , are legatura cu o retea infractionala din Selimbar, judetul Sibiu. Una din perchezitii se desfasoara la domiciliul unei persoane fizice din Piatra- Neamt, care este banuita a fi implicata in reteaua de la Selimbar si este suspecta de savarsirea unor infractiuni de coruptie in ce priveste restituirea drepturilor de proprietate asupra unor terenuri din zona Selimbar. Potrivit DNA, infractiunile ar fi fost savarsite in perioada 2005- 2015.

Potrivit Mediafax, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu, Puiu Fesan, afirmă ca instituţia pe care o conduce a fost solicitată să pună la dispoziţia DNA documente legate de retrocedarea unor terenuri în comuna Şelimbăr, probabil în urma unor reclamaţii venite de la cetăţeni.

„Solicită nişte documente legate de lucrări care s-au executat pe legile fondului funciar pentru restituirea proprietăţilor, în Şelimbăr. Dânşii (reprezentanţii DNA – n.r.) solicită nişte documente, în baza unui mandat de percheziţie emis de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Alba Iulia. Oamenii vin şi cer nişte documente pe care le avem noi arhivate aici pentru a pune cap la cap ce ştiu eu ce reclamaţii făcute, probabil, de cetăţenii României. Probabil că de la reclamaţii s-a pornit tot”, a declarat, miercuri, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu, Puiu Fesan, citat de corespondentul MEDIAFAX.continuarea aici

Ionut Corfu

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.