Atacurile unor membri PNL Piatra- Neamt la adresa presedintelui Mugur Cozmanciuc si la adresa unor membri ai BPJ (Birou Permanent Judetean) for de decizie al partidului, nu au ramas fara urmari.

Intr-o sedinta a BPJ convocata in aceasta seara (7 martie) si incheiata in jurul orei 22, s-a hotarat desfiintarea BPL (Birou Permanent Local), ceea ce inseamna ca primarul orasului Piatra- Neamt, Dragos Chitic este demis din functia de presedinte PNL Piatra- Neamt. In BPL mai erau membri si Romel Bîrjoveanu (consilier local), Valentin Ciobanu (fost consilier local si actual director Publiserv), Pau Pintilie (consilier local), Adrian Olariu (consilier local) si Mihai Obreja (consilier local). Toti cei enumerati au ramas fara functii in partid si in cadrul aceleiasi sedinte de BPJ a fost numit un comitet coordantor pentru infiintarea unui nou BPL fara cei mentionati.

Loading...

In sedinta amintita s-a discutat si oportunitatea unor excluderi din partid.  Sursele noastre spun ca s-a vorbit despre excluderea a 3 consilieri locali, insa propunerea nu s-a supus la vot si s-a hotarat ca acest pas sa fie facut daca mai apar derapaje de genul celor din ultimele zile. Informatia nu a putut fi confirmata oficial. Revenim.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Chitic, Barjoveanu, Ciobanu, Pintilie… LASATI-NE!
    Voua chiar nu va este rusine?
    Ce ati facut in 2 ani de mandat in afara de 3 giratorii si mutarea a 4 treceri de pietoni?

  2. cam ce-ai fi vrut sa faca?Au aprobat si finantat asfaltatarea unor strazi, ti-au adus Carrefour-ul cu peste 1000 de locuri de munca, a fost co-organizator al Targurilor lui Arsene, a facut doua patinoare…toaletarea pomilor din oras si multe altele..Ar trebui redusa schema Primariei la 50% si refacerea asfaltului la parcarile de domiciliu…Am auzit ca a infiintat si doua Cluburi ale pensionarilor…Voila, madame..raspunsul poti sa-l duci la sedintele PSD..

LĂSAȚI UN MESAJ