Un barbat din Doljesti a fost condamnat la un an de inchisoare dupa ce a fost prins in 2016 conducand cu o alcoolemie peste pragul comei alcoolice. Acesta se sustragea executarii pedepsei insa a fost depistat si retinut de politisti, informeaza IPJ Neamt:

”În dimineața zilei de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sagna şi ai Postului de Poliţie Doljeşti au depistat o persoană urmărită național, pentru sustragerea de la executarea pedepsei cu închisoarea. Bărbatul de 38 de ani, din Doljești, a fost ridicat de polițiști când a revenit în localitatea de domiciliu, pe numele acestuia existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Roman.

Loading...

Acesta a fost condamnat la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În fapt, în noaptea de 30.09/01.10.2016, inculpatul a condus un autovehiculul pe drumurile publice din localitatea Buruieneşti, judeţul Neamţ, având o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,93 mg/l. Persoana a fost escortată si încarcerată în Penitenciarul Bacău.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ