Lovitura naucitoare si de asteptat pentru Arsene si Andrusca, din partea unui greu PSD. Adrian Tutuianu, fost ministru al Apararii a fost inregistrat in timp ce se adresa primarilor din Dambovita intr-o sedinta de partid si isi exprima nemultumirile vizavi de actuala conducere a PSD si de erorile care se comit la varful PSD.

La un moment dat, Tutuianu se refera la Ionel Arsene (apropiat al lui Dragnea, presedinte PSD Neamt, presedinte CJ Neamt si inculpat in doua dosare penale) despre care spune ca s-ar fi ratoit la el (la Tutuianu). „De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” -Și i-am spus Domnul…”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene…Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când vei avea rezultatele mele.” Se confirma astfel ca datorita apropierii de Dragnea, Arsene are o atitudine dispretuitoare fata de toti liderii PSD, ceea ce a starnit de mai mult timp revolta multor PSD-isti care se vad nevoiti sa acepte in functii cheie oameni de cea mai slaba calitate intelectuala si morala, propusi de Arsene. De aceea, Adrian Tutuianu spune ca la un moment dat i-ar fi cerut explicatii lui Arsene despre numirea lui Andrusca, ministrul Economiei, despre care Tutuianu spune ca este cel mai idiot ministru: ”Și, al doilea, ne vei explica (n.n. Arsene) de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare„, a spus Țuțuianu, conform înregistrărilor.”

Tutuianu a mai face referire si la prabusirea PSD in sondaje, la legea offshore si la modul in care sunt pusi prim ministri fara sa acordul partidului.

”Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună – 7%, Liviu Dragnea – 4%. Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură”, spune Ţuţuianu în înregistrare, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

În a doua înregistrare, Țuțuianu a vorbit despre legea off-shore.

Legea cu offshore-ul a stat prin sertare şi dup-aia spuneau pe la televizor unii că vinde Firea cu socialul Stănescu bogățiile țării, că-l dă la o parte pe Dragnea. Uite că a schimbat-o Dragnea și așa că nu o mai putem nici trece la Camera Deputaților. De-aia nu s-a pus problema. Ea nu mai poate trece astăzi că s-a rupt majoritatea care susţinea legea asta„, mai spune Ţuţuianu în înregistrare.

Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie„, mai spune liderul de la Dâmboviţa.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ca sa comentam nu rezolvam nimic. Trebuie făcut ceva concret. Pentru PIATRA-NEAMT, trebui demonstrat populației obișnuite, care trăiește din salariu(nu de stat) pensionarilor ca ce face același nu face pentru majoritate face pentru interesul personal. Proporția de repartizare a banilor este de 5%pentru populatie95% pentru capii PSD. Întrebați-vă de unde resursele financiare de care dispun ei și rudele lor(familia).???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.