În noaptea de 02/03.03.2017, polițiștii au identificat în municipiul Piatra Neamț un conducător auto de 23 ani, din Hunedoara, aflat sub influența alcoolului.

Acesta a condus un autoturism pe B-dul Decebal, nu a adaptat viteza de deplasare în intersecţia cu str. Independenţei și a pătruns prin sensul giratoriu, distrugând indicatoarele rutiere şi oprindu-se într-un stâlp de iluminat public.

Loading...

Tânărul a fost testat alcoolscopic și a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Neamţ pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate față de tânăr pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Alți trei conducători auto, aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați de polițiști, ieri, în trafic. Doi dintre aceștia au fost opriți de polițiști pe raza municipiului Roman.

Primul, un tânăr de 25 de ani, a fost depistat, în jurul orei 19.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Anton Pann, iar cel de-al doilea, un bărbat de 40 de ani a fost oprit pe DN2-E85, în interiorul localității Horia.

În urma testării celor doi conducători auto, rezultatele au evidențiat valori de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al treilea conducător, aflat sub influența alcoolului, a fost depistat în jurul orei 23.00, de către polițiștii Secției de Poliție Rurala Urecheni pe raza comunei Petricani. Bărbatul de 46 de ani din Urecheni, conducea un autoturism pe DC 12A, când a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul testării a fost pozitiv, iar bărbatul a fost condus Spitalul orășenesc Târgu Neamt, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cazurile polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile constatate.

Ionut CORFU   sursa foto: ziarpiratraneamt.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ