Radu Samson (foto- jos), un tanar romascan in varsta de 30 de ani, licentiat in drept si in psihologie este candidatul anuntat de USR Neamt pentru Primaria Roman la alegerile locale partiale ce vor avea loc in luna iunie, anunta un comunicat de presa al USR Neamt:

”USR Neamț și-a desemnat candidatul pentru alegerile parțiale din 11 iunie 2017, privind alegerea primarului Municipiului Roman.

Radu Samson este romașcan, are 30 de ani și este căsătorit de doi ani jumătate. De profesie este agent imobiliar, meserie pe care o practică de 12 ani cu profesionalism și respect față de clienți. Activitatea sa în sectorul imobiliar i-a permis să ia contact cu romașcani din toate categoriile sociale și din toate zonele orașului, ajungând astfel să cunoască foarte bine problemele cu care se confruntă atât cetățenii, cât și municipalitatea.

Simultan cu activitatea profesională, Radu Samson a urmat cursurile Facultăților de Psihologie (trei ani) și Drept (patru ani), pe care le-a absolvit cu diplome de licență.

„Mă simt onorat de posibilitatea de a candida. Am ales să fac acest lucru pentru că orașul în care m-am născut și în care am crescut merită să devină un loc din care tinerii să nu își mai dorească să plece. Vreau ca, în următorii ani, Romanul să devină un oraș atrăgător care să îi convingă pe tineri să rămână sau să se întoarcă aici după studii. Am în plan proiecte care să aducă mai mult decât frumusețe arhitectonică Romanului. Ce ne trebuie nouă sunt locuri de muncă bine plătite, mai puțină sărăcie, mai multă siguranță și un nivel de trai mai ridicat.

Mi s-a tot spus în ultimele zile de către cei care mă cunosc și au aflat de decizia mea de a candida că e o dovadă de curaj. Faptul că sunt un om simplu, dintr-un partid abia intrat în Parlament, și sunt dispus să concurez în liga politicienilor cu experiență, susținuți de partide puternice cu structuri bine dezvoltate pare probabil un act de curaj. Eu consider simplitatea mea un avantaj. Așa ar trebui să arate normalitatea. Noi, oamenii simpli, trebuie să ne susținem unii pe alții și să lucrăm împreună. Orașul nostru are nevoie de fiecare dintre noi, nu doar de primar și de partidul din care vine el. Eu nu doresc să candidez pentru un fotoliu, ci mai degrabă pentru o salopetă de primar, pentru că lucruri sunt multe de făcut”, a declarat Radu Samson, candidatul USR la Primăria Municipiului Roman.

Președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, își arată susținerea față de candidatura lui Radu Samson și îi îndeamnă pe romașcani să-i susțină proiectul de campanie prin vot.

Radu este un membru valoros al echipei noastre, lucru care reiese și din activitatea lui recentă în raport cu autoritățile locale. USR Neamț îl susține din toate punctele de vedere pentru că, deși este nou în politică, este curajos, competent, modest și de încredere, calități pe care un primar care vrea rezultate trebuie să le aibă. Este noul mod de a face politică pe care USR Neamț îl propune pentru că toți suntem oameni noi în politică, bine intenționați și cu spirit civic dezvoltat. Îi urez succes lui Radu și sper ca și romașcanii să vadă în el capacitatea de a identifica și rezolva problemele din Roman, la fel cum noi i-am descoperit calitățile de bun manager în cadrul partidului”, a precizat Iulian Bulai, președintele USR Neamț.”

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.