Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

Nemteanul Sebastian Burduja, fost candidat la Camera Deputatilor la alegerile din decembrie 2016, protesteaza la Bucuresti, contra legii gratierii, pe care o pregateste Guvernul Grindeanu.

El a postat aseara pe pagina sa de facebook, o poza in care apare tinanad in mana o placarda pe care scrie : ‘‘Acasa-i cald si bine, dar eu strig si pentru tine

Cam greu de explicat cum a ajuns Burduja sa protesteze contra Guvernului Grindeanu si pentru care ”tine” striga el la Bucuresti. In caz ca puteti intelege ceva, urmariti cu atentie urmatoarea fraza: Sebastian Burduja, membru fondator al unui partid politic de dreapta (PACT), a candidat independent (sanchi!) la alegerile parlamentare in Neamt. Prin candidatura sa a dat un ajutor extrem de important PSD si prin scorul obtinut, a ingopat efectiv PNL la Piatra- Neamt, pentru ca a atras voturile celor de dreapta (mai pe romaneste sau mai… pe bune, a fost un ”candidat iepuras”), iar acum, protesteaza alaturi de USR, contra Guvernului PSD.

”Gurile rele” ne-au atras atentia ca daca vrem sa gasim o eventuala explicatie a zig zag-ului acestui tanar si proaspat politician, sa ne uitam un pic pe CV-ul lui, pentru a vedea unde a studiat si unde a muncit, dar sa verificam si cine sunt ascendentii sai.

Nu ne luam dupa gura lumii, si nutrim speranta ca Burduja striga pentru tine, ca sa-ti fie cald si bine.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ