Nemteanul Sebastian Burduja, fost candidat la Camera Deputatilor la alegerile din decembrie 2016, protesteaza la Bucuresti, contra legii gratierii, pe care o pregateste Guvernul Grindeanu.

El a postat aseara pe pagina sa de facebook, o poza in care apare tinanad in mana o placarda pe care scrie : ‘‘Acasa-i cald si bine, dar eu strig si pentru tine

Loading...

Cam greu de explicat cum a ajuns Burduja sa protesteze contra Guvernului Grindeanu si pentru care ”tine” striga el la Bucuresti. In caz ca puteti intelege ceva, urmariti cu atentie urmatoarea fraza: Sebastian Burduja, membru fondator al unui partid politic de dreapta (PACT), a candidat independent (sanchi!) la alegerile parlamentare in Neamt. Prin candidatura sa a dat un ajutor extrem de important PSD si prin scorul obtinut, a ingopat efectiv PNL la Piatra- Neamt, pentru ca a atras voturile celor de dreapta (mai pe romaneste sau mai… pe bune, a fost un ”candidat iepuras”), iar acum, protesteaza alaturi de USR, contra Guvernului PSD.

”Gurile rele” ne-au atras atentia ca daca vrem sa gasim o eventuala explicatie a zig zag-ului acestui tanar si proaspat politician, sa ne uitam un pic pe CV-ul lui, pentru a vedea unde a studiat si unde a muncit, dar sa verificam si cine sunt ascendentii sai.

Nu ne luam dupa gura lumii, si nutrim speranta ca Burduja striga pentru tine, ca sa-ti fie cald si bine.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ