Un ”priceput” din acela care inevitabil apare la orice interventie a pompierilor si-a dat in petec duminica seara (11 martie) la Savinesti, jud. Neamt.

Acesta a lovit, injurat si amenintat un pompier care se afla in timpul interventiei la un incendiu izbucnit la o casa din localitate. ”Priceputul” pe nume Herlea Liviu (foto jos, cu spatele), in varsta de aproximativ 50 de ani este vecin cu proprietarul casei care ardea si i s-a parut lui ca pompierii se misca mai greu decat ar fi vrut el asa ca a trecut la amenintari si injuraturi, iar la un moment dat chiar l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul in fata. Pompierul si-a continuat misiunea asa lovit cum era, insa ”priceputul” s-a ales cu dosar penal.

Loading...

Parchetul de pe langa Judecatoria Piatra- Neamt a confirmat ca exista o plangere pe  numele lui Herlea si vor fi demarate cercetari pentru ultraj.

Din pacate, nu sunt deloc putini cei care comenteaza si injura de pe margine la orice interventie a pompierilor, politistilor, echipajelor de ambulanta, etc. Iata insa ca se ajunge chiar si la violente, gestul individului de la Savinesti fiind unul absolut condamnabil si care trebuie pedepsit exemplar.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Cel lovit a fost practicant de arte martiale multi ani si este solid…s a abtinut sa i dea replica , doar pentru a nu fi tărât prin tribunalul militar….de un jeg!

  2. Ce cocalar . Poate ii i-a foc maine lui casa sa vad, mai are ..oaie ? Acesti oameni merita respectati pentru ceea ce fac si au destule riscuri, asta mai lipsea , riscul de a te lovi un nenorocit cand iti faci treaba .Puscarie, in locul omului i-as cere un miliard daune morale, sa -i i-a executorul si cenusa din vatra !

  3. Macar o riposta mergeau amandoi in tribunale!un politist daca era lovit avea voie sa de-a replica!pompierul e mai prost?sau e in alt Minister?alta tara????

  4. Pompierul nu are drept la replica,la greva,dreptu lui e doar sa intre in foc,apa,nameti. ,,Domnul,, care a ripostat cu pumnul nu are acasa un copil, frate,sot pentru care sa tremure la fiecare tura de serviciu.Iar comentariu domnului X este pertinent.

LĂSAȚI UN MESAJ