Ceea ce o parte din presa locala afirma de ani de zile, recunoaste un PSD-ist cu state vechi. Baronul Arsene ”s-a inconjurat de lingai si pupincuristi”, afirma Andrei Ignat, fost consilier judetean PSD si fost vicepresedinte al CJ Neamt. Referindu-se la incendiul de la Spitalul Roman de pe 2 ianuarie, desi incearca de fapt sa absolve CJ Neamt si pe Arsene de orice vina in incendiul de la ATI Piatra Neamt, soldat cu 10 morti, Ignat scoate la iveala ceea ce se vorbeste de mult timp chiar si in PSD Neamt, si anume ca Arsene nu asculta decat de cei care urmaresc functii si interese financiare si de cativa oameni care au reusit sa-l faca prizonierul pupincurismului, printre ei, fiind si un administrator de site care-si spune jurnalist: ”E prea mult! Al doilea incendiu la un spital din județul Neamț.
Copiii mamei Tatiana rămași orfani a doua oară și noi proștii contribuabili de rând nu știm încă nimic din ce s-a întâmplat acolo. Au murit 10 oameni arși în spitalul din Piatra Neamț și mai puteau muri încă pe atâția la Roman. Ei, și! Instituția care administrează cele două spitale nu face eforturi să lumineze aceste catastrofe.
Unii s-au grăbit să dea vina pe președintele Consiliului Judetean ceea ce nu e drept. Singura lui vină în acest caz este că suferă de politicianism; s-a înconjurat de lingăi și pupincuriști care-l fac să creadă că totu-i posibil. Oamenii ăștia de regulă urmăresc beneficiul personal imediat și profesional sunt de regulă incompetenți. Și da, nu președintele, nu oamenii președintelui, incompetența ucide. Dumnezeu să ne ierte!”, spune Ignat, fara sa precizeze si cum se rasfrang influentele toxice ale pupincuristilor lui Arsene, asupra vietii nemtenilor.
Ionut CORFU
Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.