Un autoturism a luat foc ieri in Piatra- Neamt. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit la un cablu electric, anunta ISU Neamt:

”Marţi, 28.03.2017, la ora 11:51, Dispeceratul Integrat ISU- Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un autoturism pe strada Lt. Drăghescu din Mun. Piatra Neamţ. Pentru localizarea și stingerea incendiului, la locul evenimentului, s-au deplasat cinci subofiţeri de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă.

Loading...

În urma evenimentului a ars bordul, instalaţia de climatizare, parbrizul.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost cablu electric defect.”

 Pompierii au intervenit ieri si la doua incendii de vegetatie uscata:

”Marţi, 28.03.2017, la ora 15:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Ruseni, comuna Borleşti. La locul indicat de apelant s-au deplasat cinci subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Forţele au stins incendiul, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spaţii deschise.

Marţi, 28.03.2017, la ora 16:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Bodeştii de Jos, comuna Bodeşti. La locul indicat de apelant s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ şi şase membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Bodeşti. Forţele au stins incendiul, în urma căruia a ars vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spaţii deschise.”

Ionut CORFU   foto: arhiva

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ