Peste 25 de voluntari ai  Asociaţiei Juvenala Educational, au primit sprijinul vicepresedintelui CJ Neamt, Ion Asaftei, pentru plantarea a 1700 de puieti de arbori, de diferite specii, la Brates. Actiunea a avut loc in cadrul ”lunii padurii”, iar puietii au fost pusi la dispozitie de Ocolul Silvic Brates, se arata intr-un comunicat al Asociatiei:
”Sambata, 25 martie 2017, Asociaţia Juvenala Educational a desfasurat în parteneriat cu Directia Silvica Neamt, prin Ocolul Silvic Brateş, actiunea de împadurire intitulată “ImpadureALA”, eveniment prilejuit de “luna pădurii”.
La eveniment au participat peste 25 de voluntari Juvenala, între care mentionam elevi de la Colegiul National „Petru Rares”, Colegiul National „Calistrat Hogas”,  Colegiul National de Informatica, Liceul Tehnologic Economic Administrativ din Piatra Neamt precum si o voluntara din Germania, ce au fost coordonaţi de lucratori ai Ocolului Silvic Brates.
Tinta a fost plantarea a 1750 de puieti de molid, brad si paltin de munte pe o suprafata de 0,3 hectare, pusi la dispozitie pentru impadurire de catre Ocolul Silvic Brates prin domnul inginer Nelu Oniga – seful acestei unitati.
In acelasi timp mentionam ca la buna desfasurare a acestui proiect de mediu dl. Ion Asaftei -Vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt,s-a  implicat personal sprijinindu-ne prompt si neconditionat prin punerea la dispozitie in mod gratuit a unui mijloc de transport pt voluntari la si de la locul de impadurire. Contributia domnului Ion Asaftei a fost pt voluntarii Juvenala Educational de un real ajutor in realizarea acestui proiect „ImpadureALA”. La transportul pentru cei aproape 4 km de drum forestier de la drumul judetean pana la locul de impadurire si inapoi, voluntarii nostri au fost transportati cu masinile de teren ale Ocolului Silvic Brates.
„Pe aceasta cale dorim sa multumim partenerilor CJ Neamt prin domnul Vicepresedinte Ion Asaftei, Ocolului Silvic Brates prin domnul ing. Nelu Oniga, sponzorilor Merlin’s, VitaminAqua si Preotului paroh Crusitu Viorel care au contribuit la sustinerea voluntarilor in realizarea primului proiect de impadurire a Asociatiei Juvenala Educational si asteptam ca la urmatoarea activitate de acest gen sa participe mult mai multi voluntari” a mentionat managerul de proiecte al Asociatiei Juvenala.”
Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ