Alianta PNL- Pro Romania de la nivelul judetului Neamt, pare sa functioneze pe baza de pumni, dupa ce viceprimarul Pro Romania de la Grinties a fost batut astazi de primărița PNL.

Vicele Alin Crețu (foto) povesteste cum a incasat-o de la primarita: „Am primit o singură lovitură când încercam să recuperez un document. Probabil, am fisură de maxilar. Mă doare foarte tare și nu pot deschide gura decât foarte puțin. Ea a rupt documentele, le-a aruncat în coș, eu m-am aplecat să le iau și am fost lovit cu pumnul în față. Doamna reacționează foarte vulcanic, pentru mine este doar a treia zi de muncă, nu am știut (…) Este vorba despre un document cu probleme, niște parcele de pădure de la Ocolul silvic, din câte am înțeles. Este un document din 2019. Eu am solicitat documentul, îl studiam și a venit și mi l-a smuls din mână. M-am dus după ea, cred că a aruncat hârtiile”, a explicat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul Alin Crețu, care a refuzat sa raspunda la telefon reporterului tvmneamt.ro.

Crețu anunță că va face plângere penală și că va solicita proba cu detectorul de minciuni.„Am sunat la 112, am reclamat agresiunea, am solicitat ambulanță, mașina a venit dar a luat-o pe doamna. Nu știu de ce, eu sunt victima. Eu am auzit că a făcut atac de panică. În primărie sunt camere de luat vederi, nu știu dacă funcționează. Oricum, voi depune plângere penală, voi cere și verificare cu detectorul de minciuni, nu am martori”, a mai precizat Crețu pentru sursa citata.

Conform Politiei Neamt, daca se confirma, fapta primaritei poate fi incadrata la infractiunea de ultraj.

Alte detalii, AICI:

Scandal la o primărie din Neamț. Viceprimar bătut de primăriță, intervine poliția

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. A înnebunit LUPUL? Viceprimar batut de o femeie? Chiar daca este primar, doamna are asa croseu sau directă de dreapta sau stânga? Din ce partid este DOAMNA primar? Este rosie sau galbena? Oricum este foarte tare daca a faultat un viceprimar!

  2. Exact, trebuia sa aiba pumnul lui Rambo sa-I rupa maxilarul
    Mai bine recunoaste ca ai fost tu „destept” domnule Vicenimic si ai dat cu gura de birou când te-ai aplecat la cos dupa foi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.