Dupa sapte saptamani de chin, chiar daca va mai avea de suferit pana ce ranile se vor vindeca in totalitate, Roxana, victima sotului sau care a injunghiat-o grav, anunta ca se intoarce astazi, 22.07.2016, chiar de ziua ei de nastere, la copiii sai. (Vezi aici: DOBRENI- FEMEIE INJUNGHIATA DE SOT. STAREA EI ESTE GRAVA)

Ea a suferit o interventie chirurgicala la Spitalul Judetean Neamt imediat dupa atac, apoi a fost transferata la un spital din Targu- Mures unde a mai suferit o interventie chirurgicala, pentru ca ranile produse de cutitul agresorului se infectasera si mai multe organe interne fusesera afectate.

Loading...

Desi imediat dupa operatia de la Piatra- Neamt medicii dadeau sanse mici de supravietuire, iata ca Roxana a reusit sa treaca cu bine peste momentele critice si astazi va ajunge acasa dupa aproape sapte saptamani de chin.

Din informatiile noastre, ea este inca drenata si va mai avea multi pasi de facut pana ce va reveni la normal.

La trei zile dupa nenorocire, copiii sai, un baiat si o fetita cu varste curpinse intre trei si sase ani, au beneficiat gratuit, prin intermediul Asociatiei Umanitare „Codrin- Ocrotiti copiii ce vor ramane doar copii” de consiliere psihologica, ei fiind extrem de traumatizati dupa comportamentul violent al tatalui lor.

Desi a trecut prim momente extrem de grele, Roxana a dovedit ca sentimentele de mama sunt mai puternice decat durerile fizice, ea gandindu-se mereu doar la copiii sai, care in acest interval au fost in grija rudelor, marturie in acest sens stand si o postare a sa din urma cu cateva zile (foto jos), cu un colaj foto si cu un mesaj pentru copiii sai.

TVM va incerca in zilele urmatoare sa realizeze un material de presa filmat cu cea care la fel ca zeci de mii de alte femei din Romania, este lasata fara niciun ajutor in fata agresiunilor conjugale, de statul care teoretic ar trebui sa ne protejeze pe toti. Nici pana la aceasta ora nu am vazut macar un singur politician nemtean sa aiba o reactie publica in fata unor astfel de cazuri, sau macar sa faca un apel la parlamentari sa vina cu intitative legislative care sa protejeze femeile, copiii, batranii si persoanele cu dizabilitati in fata unor nemernici.

Asteptam cu dosebit interes campania electorala pentru alegerile parlamentare.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ