Un agent de paza a fost susprins astazi (16 iulie) in jurul orei 14, in Piatra- Neamt, in timp ce facea manevre periculoase in trafic.

Pe imagini nu este decat partea a doua a escapadei cu masina de serviciu, insa martorii declara ca participantii la trafic s-au trezit cu el mergand o buna bucata pe constrasens in zona bisericii Precista, pentru a ajunge la o banca unde probabil pornise alarma.

Loading...

Pe filmare se vede ca dupa ce a verificat locul, omul iese din banca vorbind linistit la telefonul mobil in timp ce masina se afla pe contrasens ocupand o banda de mers cu luminile de avarii pornite bine-nteles, apoi o porneste, merge cu spatele pe constrasens si intoarce cu scartait de roti peste linia constinua, demarand in tromba.

Poate ca era o urgenta si aici nu comentam, dar nimic nu poate justifica o asemena atitudine in trafic. Momentele de astazi, mai ales cel in care agentul a mers pe contrasens, au revoltat pe ceilalti soferi, pentru ca manevra a fost facuta la un mod inconstient, punand in pericol siguranta traficului rutier.

Agentii de paza ar trebui sa stie daca nu au fost informati pana acum de catre cei care ar trebui sa le faca instructaj, ca pentru urgente la care trebuie sa se ajunga pe constrasens, sunt masini ale autoritatilor incriptionate si dotate cu dispozitive de avertizare corespunzatoare. Daca ai pe masina un abtibild cu sigla unei firme, nu ai dreptul sa faci in trafic, ce-ti trece tie prin cap. Este greu de crezut ca o firma de paza ar putea avea un protocol chiar si la nivel verbal cu politistii pentru a le fi trecute cu vederea aceste aventuri pe sosele, de aceea credem ca politia rutiera ar trebui sa se autosesizeze dupa aceste imagini.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Eu am fost agresat verbal dr un agent IPS doar pt. ca i-am atras atentia ca a parcat pe doua locuri la Kaufland si de amicii lui pt. ca i-sm pus poza cu parcarea aiurea pe FB.

LĂSAȚI UN MESAJ