Limita de suportabilitate a cetatenilor din Valeni, Piatra- Neamt, a fost deja atinsa in ceea ce priveste cainii fara stapan din cartierul respectiv.

Un cititor ne-a trimis imaginile video pe care le puteti vedea mai jos, si ne-a rugat sa le publicam in numele sau si al altor cateva zeci de vecini, alaturi de mesajul: ”Ce putem face cu câinii vagabonzi care deja sar la oameni? Sunt și suntem sătui de promisiuni deşarte. Tot auzim ca aceasta problema va fi rezolvata, insa de ani de zile nu se face nimic. Va rugam sa publicati imaginile, poate le vede si domnul Chitic. Am ajuns sa ne fie frica sa mai iesim din case, mai ales noaptea. Si noi platim taxe si impozite. Suntem revoltati si deja foarte multi oameni din cartier, vor sa rezolve problema singuri. In ce oras traim?

Loading...

Câinii filmati astazi in jurul orei 15, sunt doar o parte din cei aproximativ 30 care care bantuie prin cartier, rascolesc tomberoanele cu gunoaie, sar la oameni si pe masinile stationate sau chiar pe cele aflate in mers.

Reamintim declaratiile din raportul primarului Chitic, pe anul 2016, prezentat pe 21 decembrie 2016, si intitulat ”Seriozitate in administratie”: ”Am modernizat și extins adăpostul pentru câini fără stăpân, de la 248 capete la 500 de capete, efectul fiind îmbunătățirea gestionării problemei câinilor comunitari și mai puține patrupede libere pe strazile orașului.” Ate comentarii sunt de prisos.

Ionut CORFU

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. il rog pe Domnul Primar sa vina ziua , nu noaptea sau seara , sa il probeze si pe Dumnealui poate asa se rezolva ceva , ne este frica , avem copii, sunt persoane ce ajung acasa noaptea de la munca , CHIAR SUNTEM A NIMANUI ? NOI NU SUNTEM OAMENI ?

 2. Asta dovedeşte că actuala conducere a Salubritas nu se implică.
  Este momentul să fie schimbată, a făcut doar jocurile primarului, nu îi pasă de cetățeni.
  Ce dacă este muşcat vre-un copil sau adult?

  Autoritățile sunt în sărbătoare, cum au fost mereu!

  Doamna Tatiana C., este momentul să vă dați la o parte. Nu mai ascundeți aceste probleme. Oamenii nu mai suportă incompetența dumneavoastra. Gata!

 3. Ne-am saturat de promisiuni!
  Este momentul sa facem presiuni pentru a schimba aceasta conducere incompetenta a Salubritasului.
  Consilierii locali sa isi faca treaba, de aia i-am votat.
  Puneti domnule pe cineva care sa ii placa sa faca treaba!
  Vrem și noi liniște! Ne mai asculta cineva?

 4. Problema câinilor vagabonzi din cartierul Văleni nu este de azi de ieri, ci este o problema cu care locuitorii cartierului se confrunta de mult timp însă nu s-a făcut nimic in acest sens. Din acest motiv consideram ca o schimbare in conducerea societății care ar trebui sa se ocupe de aceste probleme ar fi oportuna.

LĂSAȚI UN MESAJ