Deputatul PMP de Vaslui Corneliu Bichinet s-a dat din nou in stamba astazi in Parlament. Bichinet a fost seful interimar al PMP Neamt timp de cateva luni in 2017, dupa debarcarea lui Laurentiu Dulama de la conducerea organizatiei nemtene a partidului lui Basescu.

Bichinet este cunoscut pentru limbajul sau fara perdea dar si pentru declaratiile lipsite de orice noima si chiar deplasate. Nici la Neamt nu au lipsit astfel de episoade, cum este si cel de mai jos.

Loading...

Bichinet a mai comis-o o data astazi (21 februarie) chiar in Parlamentul Romaniei cand a intrebat daca procurorul DNA Negulescu alias Portocala ”a paradit-o sau n-a paradit-o” pe colega de Parlament a lui Bichinet, deputata PSD, Andreea Cosma. Intrebarea lui Bichinet a avut o evidenta conotatie sexuala cand a folosit termenul ”a paradit-o” stiind ca procurorul Portocala facuse o adevarata obsesie pentru deputata, fiind indragostit de ea nebuneste, fiind in stare sa-i aresteze toata familia pentru ca aceasta sa cedeze avansurilor lui. Termenul ”paradeala” este asociat procurorului Portocala dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari ambientale cu el cand spunea ca ”placerea mea e paraditul la cetateni”, adica are nu are probe, baga la puscarie pe cine vrea el.

Andreea Cosma şi fratele ei, Vlad, au făcut mai multe dezvăluiri, în ultima perioadă, privind activitatea unor procurori din cadrul DNA Ploieşti. Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări pe care le-a realizat încă din 2015 în sediul DNA Ploieşti, acuzând patru procurori, printre care Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de falsificare de probe. Fostul deputat a depus şi o plângere penală împotriva magistraţilor.

 Iata declaratia cu conotatie sexuala a deputatului Bichinet:

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ