Intentia de a se construi in Bucuresti o mega moschee, a aprins imaginatia romanilor, dupa ce subiectul a nascut aprige controverse si dezbateri, considerandu-se ca acest plan este o jignire pentru memoria strabunilor nostri si pentru intregul popor roman. Un tanar, Catalin Berenghi, a apelat la un gest extrem, copiat de la spanioli, care au reusit sa opreasca prin aceeasi metoda, construirea unei moschei. El a dus mai multi porci vii vopsiti in tricolor, pe terenul unde urmeaza a fi amplasata moscheea si tot acolo, a ingropat un porc pe care l-a cumparat de la supermarket, apoi a filmat ce a facut, postand totul pe facebook, alturi de un mesaj: „ADIO MEGA MOSCHEE!!!”

„ADIO MEGA MOSCHEE!!!

Porcii Gheaurii au ales sa trăiască în pământ străbun.
Bulevardul Expozitiei nr 22-30.
Astazi la ora 12:00 ” Demersul” nostru a inceput, am cumparat 7 purcelusi de lapte rasa Romaneasca „Marele Alb” si doua carcase de porc care au fost ingropate in pamant (Bulevardul Expozitiei 22-30 ).
Am recurs la acest demers deoarece poporul ROMAN nu a fost intrebat daca doreste Mega Moschee, de asemeni noi, la randul nostru am recurs la acest gest ,fara sa intrebam vreun politician…” este mesajul lui Catalin Berenghi.

Ionut Corfu

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.