Tvmneamt a dezvaluit in ultimul an numeroase nereguli care se petrec la Primaria Poiana Teiului din judetul Neamt, sub conducerea primaritei PSD, Ana Ancuta. Dupa cum aratam in articolele precedente, Ana Ancuta a transformat primaria intr-o mosie proprie unde se comporta cum vrea fara sa respecte legile si nici macar hotararile consiliului local, ajungandu-se chiar sa se acunda ori sa se falsifice documente.

Sase consilieri locali de la patru partide (ALDE, PNL, PSD, UNPR), care si-au unit fortele pentru a face o administratie corecta in comuna, s-au hotarat sa vorbeasca in fata camerei de luat vederi. Dupa cum se poate vedea pe materialul VIDEO de mai jos, ei dezvaluie lucruri greu de imaginat ca s-ar putea petrece intr-o institutie publica, pe bani publici. De la refuzul primaritei si secretarei comunei de a le prezenta documente despre cum s-au cheltuit aproape 100 de miliarde de lei vechi in anul 2017, pana la falsificarea semnaturii viceprimarului Paul Enache pe documente oficiale, ceea ce spun consilierii locali este de-a dreptul halucinant si credem ca institutiile statului ar trebui sa intervina de urgenta. De altfel, chiar in aceste zile, la Primaria Poiana Teiului este in desfasurare un control de fond in urma mai multor reclamatii facute la Prefectura Neamt, de catre consilierii locali.

Primarita Ana Ancuta nu a fost de gasit pentru a-si putea expune punctul de vedere. Cel mai probabil, aceasta a dat bir cu fugitii cand a auzit ca o echipa tvmneamt urmeaza sa ajunga in comuna, atitudine care spune multe. Ea refuza si sa raspunda apelurilor noastre telefonice de cand am inceput seria dezvaluirilor.

In schimb, la primarie am gasit-o pe secretara Gabriela Panaite care a spus ca nu poate da declaratii pentru ca nu are voie, insa a fost inregistrata cu camera ascunsa. Ea a incercat sa mute discutia, acuzand ba presa ca nu este impartiala, ba consilierii locali ca mint, ba ca reporterul i-ar fi facut nu stim ce plangere pe la DNA.

Materialul VIDEO filmat astazi (21 martie) la Poiana Teiului:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.