Mesaj filmat sfasietor al copiilor Smicala: ”Suntem la inchisoare si vrem acasa’‘. Filmarea de cateva secunde a fost postata in urma cu scurt timp, pe contul de facebook al Cameliei Smicala.

Loading...

Copiii au fost efectiv rapiti din bratele mamei lor de autoritatile finlandeze in urma cu aproape 3 ani, dupa ce tatal copiilor, cetatean finlandez a facut o reclamatie. Ei au fost tinuti in mai multe centre pe parcursul acestor ani si sunt supusi la abuzuri psihice incredibile. Li s-a interzis sa mearga chiar si la biserica, dupa cum spune Camelia Smicala intr-o filmare facuta ieri, 10 noiembrie dupa ce si-a vizitat copiii. Ea afirma ca in Finlanda sunt zeci de mii de copii in aceasta situatie si ca de fapt, este vorba despre un plan bine ticluit de a distruge familia traditionala, plan care este posibil sa se extinda la nivelul intregii Europe.

Astazi au fost organizate din nou proteste la Bucuresti in fata Ambasadei Finlandei.

Remintim ca mama copiilor, Camelia Smicala este medic pediatru originar din Piatra- Neamt, de unde a plecat in Finlanda in urma cu peste zece ani. Ea ar fi vrut sa se reintoarca in Romania, insa a intervenit acest abuz de tip nazist al autoritatilor finlandeze. De cand a inceput acest cosmar, niciun politician din judetul Neamt nu s-a implicat. Si ne referim aici la Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, la Vasile Panaite, prefectul judetului Neamt si la cei 9 parlamentari de Neamt. Niciunul dintre cei amintiti nu a dat nici macar o declaratie pe acest subiect, insa paginile lor de facebook sunt pline de mesaje in care mint ca nu mai pot de grija nemtenilor.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ