Prefectureasa Daniela Soroceanu o tine din gafa in gafa desi conduce Prefectura Neamt de doar cateva saptamani. Dupa cum bine se stie, mai intai ea a ales sa transmita informatii dar unei anumite parti a presei, si-a angajat la cabinet rubedenii si membri PSD, a eliberat legitimatii de presa ca si cum prefectura ar fi o redactie, apoi ziele trecute a umilit primarii din judet, impunand o regula, si anume ca acestia sa se prezinte la prefectura cu cel putin 15 minute inainte de ora programata si sa aiba buletinul asupra lor. Ei vor putea lua contact cu prefectureasa doar dupa ce vor fi temeinic verificati.

Ei bine, la ultima conferinta de presa (au fost chemati doar jurnalistii considerati prieteni ai prefecturesei) Daniela Soroceanu s-a intrecut pe ea insasi. A facut o afirmatie cel putin socanta: ”Prefectura este o institutie militarizata” si a facut limba romana una cu pamantul, pe langa ea, ministrul Andrusca parand doctor in filologie.

Mai jos, un clip VIDEO cu derapajele prefecturesei, realizat de vestea.net 

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Tanti motostivuitoarea se da profesor de limba romana. Aaaaa, care romana? Se pare ca psd-ul si-a facut un obiectiv din distrugerea institutiilor statului prin numirea analfabetilor la conducerea acestora. Au numit in functii cheie toate dobitoacele (conform DEX, „dobitoc=Om lipsit de inteligență sau de bun simț”). Auzi la ea, institutie militarizata. Poate o vrea si grade, ca tot se lauda ca e „omul sistemului”. Pai, tanti motostivuitoarea, dragnea si cu gasca incearca sa distruga structurile care-i scot la suprafata hotiile si orice alt sistem militar pe care nu-l pot controla, iar matale vrei institutie militarizata? Esti sanatoasa la cap? E drept, se vede de pe luna ca NU si singurul tau scop e sa distrugi tot ce atingi.

  2. Felicitari pentru imagini si montajul in coloana sonora ! Daca ar fi fost regizat clipul NU ar fi rezultat o versiune exceptionala cum este aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.