Imagini revoltatoare filmate in seara zilei de sambata, 14 aprilie in jurul orei 22:00, la Targu- Neamt.

Un barbat a surprins o femeie beata de abia se tine pe picioare, in timp ce merge pe strazi tinandu-si de mana copilul in varsta de maximum un an jumatate. Ea tocmai iesise dintr-o carciuma cu tot cu copil. Scenele au fost filmate pe o strada din apropierea autogarii din Targu- Neamt si se se poate vedea cum femeia merge pe mijlocul strazii in timp ce se clatina serios, de cateva ori fiind foarte aproape sa se prabuseasca, iar la un moment dat pare ca de fapt copilul o tine pe ea sa nu cada. Martorul s-a hotarat sa filmeze dupa ce in doua randuri, femeia a ajuns cu tot cu copil in fata unor masini fiind la un pas sa fie accidentati amandoi.

Loading...

Intr-un tarziu, aceasta a reusit sa intre intr-un bloc unde probabil locuieste. Din spusele martorului, femeia nu parea sa aiba mai mult de 20 de ani, iar acesta afirma ca pe imbracamintea ei erau vizibile urme de excremente si semne ca ar fi cazut.

Desi nu i se vede fata, probabil ca oamenii de la Protectia Sociala din primaria Targu- Neamt vor putea sa o identifice si sa ia masuri, copilul din imagini putand fi intr-un real pericol. Un indiciu il putem da noi. Pe baza filmarii si a declaratiilor martorului (omul era in trecere prin Neamt), am putut stabili ca femeia a intrat intr-un bloc de pe strada Sublocotenent Radu Teoharie, in imediata apropiere a intersectiei cu Bulevardul Mihai Eminescu.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.