Cascadorii rasului astazi cu premierul Viorica Dancila in vizita din judetele Bacau si Neamt (vezi VIDEO mai jos!). Gafele s-au tinut lant, cea mai grava fiind cand elicopterul a ajuns din greseala la zeci de km de primul loc in care Dancila trebuia sa ajunga in Neamt, aterizand in curtea scolii dintr-un sat intre munti (Vezi aici stirea despre gafa incredibila care ar putea fi socotita chiar un incident de securitate extrem de grav- GAFĂ DE PROPORȚII- ELICOPTERUL CU PREMIERUL DĂNCILĂ S-A RĂTĂCIT ÎN JUDEȚUL NEAMȚ. ATERIZARE AIUREA, ÎN CURTEA UNEI ȘCOLI)

Al doilea loc si ultimul vizitat in judetul Neamt a fost comuna Borca. Numai ca la coborarea din elicopter, premierul Dancila s-a lovit puternic la cap in tocul usii aparatului de zbor. Desi inaintea ei mai coborasera cateva persoane, Viorica Dancila a fost singura care a reusit sa dea cu capul in toc. Afectata fiind probabil de lovitura, Dancila a scos si cateva perle, folosind ”locatii” cu sens de ”locuri” si gresind cuvantul ”deteriorare” pe care l-a pronuntat ”deteLiorare”. Totodata, desi la momentul declaratiilor era in al doilea loc pe care-l vizita in judetul Neamt (conform programului oficial), deci mai fusese doar in unul, ea a spus ca ”am vizitat mai multe locatii din judetul Neamt”. Ori lovitura i-a produs halucinatii, ori i-a declansat un moment de sinceritate, recunoscand astfel ca mai fusese in cel putin un loc in judetul Neamt, adica in curtea scolii din satul Magazia (comuna Cracaoani) unde elicopterul cu care s-a deplasat astazi Dancila, a aterizat dintr-o eroare de netolerat la un asemenea nivel.

Reamintim ca vizita de astazi a premierului Dancila a fost tinuta la secret. Abia cu jumatate de ora inainte sa ajunga in judetul Bacau, Guvernul a trimis presei centrale o informare despre vizita Vioricai Dancila. Prea locala (in afara de jurnalistii trompeta a lui Arsene) nu a fost informata oficial despre vizita nici pana la aceasta ora, adica mult dupa ce vizita s-a si incheiat.

Viorica Dancila a scos un val de perle si in judetul Bacau. Vezi AICI

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.