Probabil ca multi cetateni se intreaba ce face prefectureasa judetului Neamt, Daniela Soroceanu, atunci cand se plictiseste. Nu, nu sta in concediu medical (ultima oara a fost 16 luni) asa cum s-ar grabi unii sa raspunda. Suntem in masura sa-i informam ca tocmai si-a gasit o noua ocupatie. A facut un grup de whatsapp. Daca si acest lucru era printre obiectivele anuntate la investirea in functie, iata ca si l-a atins. Dupa ce a reusit sa-si angajeze rudele si colegii de partid la Prefectura, prefectureasa bifeaza o noua mare realizare.

Grupul de whatsapp este facut pentru comunicarea cu jurnalistii. Dar nu cu toti, ci doar cu cei agreati de Soroceanca (apelativ folosit de colegi). De exemplu, tvmneamt si inca cel putin 3 publicatii online nu sunt pe lista preferintelor Soroceancăi. Numai ea stie pe ce criterii au fost selectate cele 14 persoane care s-au trezit in aceasta dimineata ca fac parte din grupul prefecturesei, insa aceasta idee vine sa confirme inca o data ca vremelnica locatara de la etajul unu al cladirii administrative a judetului crede ca si-a tras prefectura. Sugeram sa faca si grupul rudelor din prefectura, pentru ca ar fi mult mai usor sa comunice cu finii si nepotii. Nu ar fi rau nici un grup al primarilor din judet, macar sa nu mai fie tinuti pe la usi. Si sa nu uite ca aplicatii de comunicare prin mesaje mai sunt: Skype, Viber, Messenger si altele. Nu de alta, dar sa treaca timpul mai usor intre salariile de 7.000 de lei pe luna.

Noi suntem convinsi ca in PSD nu sunt toti parlamentarii si membrii de partid limitati intelectual, asa ca poate se gaseste totusi vreo unul sa-i transmita premierului Viorica Dancila ca la Neamt s-a confiscat prefectura si a fost pusa pe whatsapp, poate mai are timp sa o recupereze, pana nu va fi trecuta pe persoana fizica.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Femeia asta e sanatoasa? Nu ma refer la bolile inchipuite vindecate prin concedii medicale. O prefectura intr-un judet trebuie sa fie un exemplu pentru toata administratia locala. Ori, ceea ce face aceasta tzatza nu are nicio legatura cu respectarea legii. Pare o caldararita pusa pe scandal. Cred ca cel mai important rol il aveti d-voastra, presa, sa puneti presiune pe guvernanti sa schimbe primitivii acestia din functii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.