S-a intervenit din nou cu exploxibil ieri, la Poiana Teiului, jud. Neamt. Pirotehnistii au declansat doua explozii, pentru distrugerea e 100mp de pod de gheata, anunta ISU Neamt:

”Joi, 16.02.2017, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Petrodava” al județului Neamț a executat o misiune de distrugere a zăporului în com. Poiana Teiului, sat Topoliceni. La locul evenimentului s-au deplasat 1 ofițer și 3 subofiţeri cu autospeciala pirotehnică din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de intervenție nr. 2 Poiana Teiului.

Loading...

S-a intervenit la fenomenul de zăpor prin executarea unui număr de două explozii, fiind distrus podul de gheață pe o suprafață de 100 mp.”

Tot ieri, pompierii au fost solicitati sa deblocheze usa unei locuinte din Roman, pentru ca proprietarul nu mai fusese vazut de mai multe zile. El a fost gasit decedat:

”Joi, 16.02.2017, la ora 11:23, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană din mun. Roman nu răspunde la ușă de mai multe zile. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman care au intervenit pentru deblocarea ușii. În urma pătrunderii în locuință persoana a fost găsită decedată.”

 Ieri, pompierii au fost solicitati pentru a treia zi consecutiv, sa ridice cadavrul unei lebede moarte, de pe lacul Batca Doamnei:

”Joi, 16.02.2017, la ora 13:14, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe lacul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț se află o lebădă moartă. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și o barcă care au acționat pentru scoaterea la mal și predarea acesteia reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ