Zeci de oameni sunt tinuti in ger la Serviciul Pasapoarte din Piatra- Neamt, serviciu care se afla in subordinea Prefecturii Neamt.

In aceasta dimineata (9 ianuarie) in jurul orei 9, peste 40 de oameni erau nevoiti sa atepte in fata usii de la Pasapoarte, la -10° Celsius. Printre ei sunt si copii, iar majoritatea celor care au nevoie de documente, sunt nemteni plecati la munca in strainatate. O parte dintre oameni se refugiasera in holul Directiei de Taxe si Impozite Piatra- Neamt, insa nu au putut incapea toti acolo, asa ca cei mai multi sunt nevoiti sa stea in ger. Situatia este asa de aproape o saptamana, fara ca Prefectura Neamt sa ia masuri.

De la Prefectura Neamt nu am putut obtine un punct de vedere, pentru ca prefecta Daniela Soroceanu a impartit presa in ”buna” si ”rea”, iar TvmNeamt este pe lista neagra a jurnalistilor cu care NU se comunica. Ne amintim in schimb, ca pe 28 decembrie 2018, Daniela Soroceanu afirma intr-un interviu de tip odă acordat unei publicatii locale, ca nu i se pare normal sa fie pusi oameni pe drumuri si ca ea este cea care a rezolvat problema cozilor la pasapoarte, crescand astfel calitatea serviciilor pentru cetateni.

 ”Ceea ce mă încântă foarte mult este, că în acest an, am reuşit să eliminăm cozile interminabile de la cele două servicii publice comunitare (n.n. Pasapoarte si Permise). În ceea ce priveşte creşterea calităţii serviciilor oferite cetăţeanului, în anul ce a trecut, în cadrul Serviciul Public Paşapoarte…”, spunea Daniela Soroceanu in urma cu mai putin de 2 saptamani. Deci, cine minte?

CaptureIonut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. SE STA LA COZI PENTRUCA SEFUL DE LA PASAPOARTE PROGRAMEAZA PERSOANELE LA INTERVAL DE 30 MINUTE SAU CHIAR MAI MULT INCAT SA AIBA POSIBILITATEA SA FILTREZE PE CEI VENITI IN TARA PENTRU PASAPORT INCAT SA II FILTREZE CARE AU DE DAT POSIBILA SPAGA ..NARAV DIN MORAVA UATU .PREDECESORUL …. CHIAR DACA AI MOTIVE DE URGENTA REALE ,,DESI PLATESTI URGENTAREA ELIBERARII PASAPORT ..EL VA STABILI DACA SE IMPUNE SAU NU ELIBERAREA ,,URGENT SAU NU IN FUNCTIE CUM SARI LA MASA CU ALTI BANI SPAGA
    VA EXPUN INREGISTRARI AUDIO CU FORMA CUM PROCEDEAZA… SI AM SA I LE TRIMIT SI PREFECTULUI…ASA CA EXCROCHERIA DIN SERVICIUL PASAPOARTE INFLORESTE CA IN ORICARE INSTITUTIE PUBLICA FATA DE SERVICIILE IN CARE CETATEANUL PE BANII LUI ESTE PUS SA UMBLE PE DRUMURI INEXPLICABIL ZILE IN SIR…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.