Actualizare stire-2: Vezi AICI- 11 victime in doar 3 ore. Femeia care a provocat accidentul din Piatra- Neamt, in stare foarte grava

Actualizare stire-1: Numarul victimelor in accidentul de la Braniste a crescut la patru. Alte doua persoane care erau in masina in care soferul a ramas incarcerat au fost ranite. Soferul care a decedat era singur in masina.

Loading...

Stirea initiala: Zi neagra astazi (3 februarie) pe soselele din Neamt. Un al patrulea accident rutier s-a petrecut in jurul orelor 13 la Braniste pe drumul dintre Targu Neamt si Pipirig. Alte trei accidente din care au rezultat in total 7 victime au avut loc un ultimele 3 ore (Vezi detalii AICI- VIDEO- TAMPONARE FRONTALĂ, PATRU VICTIME)

In accidentul de la Braniste, un barbat si-a pierdut viata dupa o tamponare frontala intre doua autoturisme iar un altul este in stare grava, avand nevoie de interventia pompierilor ISU de la Descarcerare.

Din primele informatii, ar putea fi vorba despre o depasire neregulamentara. Dupa impact, una dintre masini a ajuns in contorul de gaz al unei pensiuni. La fata locului este asteptata si o echipa de la compania de gaz. Vom reveni cu noi detalii.

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ