Veselie mare ieri la Tasca, judetul Neamt si bucurie cat cuprinde, pentru copiii din comuna.

Parcul Sfanta Maria din Tasca, a imbracat haine de sarbatoare ieri la amiaza. Școala Gimnazială ,,Vasile Mitru” Tașca, Asociaţia „Prodestine”Neamţ si Primăria şi Consiliul local Taşca au organizat o petrecere in aer liber care a marcat 1 Iunie, Ziua Copilului.

Peste 200 de copii s-au bucurat de petrecerea intitutala „Magic bubble show”, clovnul Toto fiind cel care a intretinut atmosfera, in parcul invadat de baloane de sapun si de ritmurile ultimelor hit-uri muzicale.

S-au purtat adevarate ”batalii” cu baloane de sapun, trofeele copiilor castigatori fiind confectionate ad-hoc de talentatul clovn Toto, care a facut figurine dintre cele mai haioase din baloane colorate, jocuri pe topoganul gonflabil si tunuri de confeti. Acelasi Toto a antrenat copiii intr-un concurs de biciclete si in alte intreceri sportive.

Nu au lipsit nici prajiturile, aperitivele si racoritoarele.

O contributie importanta in desfasurarea evenimentului, a avut si Lect.univ.dr. Marta Vicol, preşedinte Asociatia „Prodestine” Neamţ, care a conceput evenimentul, prin proiectul de succes, „Ludoteca Fragul de Câmp”, cu sprijinul Danielei Ursache, primarul Comunei Taşca și Gabrielei-Mădălina Bârsan-Son, directorul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” Tașca, a consilierilor locali, a personalului din primărie și a cadrelor didactice.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.