50.000 de lei, echivalentul a 10.000 de euro a plătit in luna august 2022, o tânără (M.C.) de 20 de ani din comuna Păstrăveni, fiului de 16 ani, al vrăjitoarei Norvegia, cea care a fost implicata in celebrul scandal cu Oana Zăvoranu, pe care a escrocat-o de sume mari de bani.

Tanara din Pastraveni ar fi platit o parte din suma pentru niste presupuse ritualuri magice, apoi o altă parte, după ce a fost amenintata cu acte de violenta.

Tatăl escrocului de 16 ani, este liderul clanului Sadoveanu, o grupare infractionala de temut în Bucuresti.

Pe 8 octombrie, politistii din Targu Neamt au descins la locuinta familiei de infractori din judetul Ilfov, tanarul de 16 ani, fiind retinut.

Comunicat Politia Neamt: La data de 8 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune și șantaj.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.

Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri.

Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro.

La data de 10 octombrie a.c., minorul de 16 ani a fost condus la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

În activități, au fost angrenați polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și ai Poliția orașului Chitila, precum și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.