Actualizare stire: Era sotia unui ofiter de la mascati. Soferita care a provocat accidentul, a murit

Stirea initiala: Starea femeii care a provocat accidentul de pe str. Petru Movila din Piatra- Neamt este foarte grava (Vezi detalii despre accident si imagini video, AICI). Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Neamt, soferita in varsta de 37 de ani din Piatra- Neamt a pierdut controlul directiei de mers si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontala cu autoturismul Mercedes.

Loading...

Purtatorul de cuvant de la Spitalul Judetean Neamt, medicul Daniela Burghelea a declarat ca femeia este in stare foarte grava, medicii fiind rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire. Ea a suferit rani foarte grave la cap, fiind in coma profunda si dupa efectuarea mai multor investigatii medicale este posibil sa fie transferata la un spital din Iasi.

Celelate victime ale accidentului aflate in Mercedes, nu au rani foarte grave viata nefiindu-le pusa in pericol. Soferul (patronul firmei Dolinex) a suferit contuzii toraco- abdominale, sotia sa are o fractura la nivelul unui pumn, iar fiul celor doi are o contuzie la nivelul fruntii, insa nu este afectat craniul.

Acesta a fost al treilea accident dintr-o serie de patru, care s-au produs in decurs de aproximativ 3 ore pe soselele din Neamt. Primele doua accidente s-au produs la Girov si la Costisa, unul dupa altul. La Girov, o tanara de 26 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, soferul acestuia in varsta de 74 de ani si o pasagera fiind raniti, iar la Costisa, un sofer a avut nevoie de ingriijiri medicale dupa o tamponare. Ultimul accident foarte grav s-a produs la Braniste unde un barbat a decedat, un altul a fost ranit grav si doi pasageri dintr-unul dintre autoturismele implicate au fost raniti. Barbatul decedat era din Vanatori Neamt si avea 53 de ani (Vezi AICI detalii si FOTO de la locul accidentului)

In total, in decurs de aproximativ 3 ore, pe soselele din Neamt s-au produs 4 accidente din care au rezultat 11 victime, una dintre ele, decedata.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Multe accidente! Mult prea multe. Prea mulți șoferi ”pericol publi”c. Am fost foarte aproape de acel accident. Dacă plecam cu 2 minute mai devreme de la Carrefour… nu știu ce să zic.
    Am ieșit din coloana formată și-am urmat drumul de la Agârcia. Alți nebuni! Cum să mergi cu viteză pe un drum îngust pe care abia intră două căruțe? Cum să oprești în curbă fără pic de vizibilitate? Pe drumul spre Bicaz alți și alți zmei. Cu 90-suta în localitate. DE CE?

LĂSAȚI UN MESAJ