Joi, 08.09.2016 la ora 08:43, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un stog de fân în comuna Cândești, sat Cândești. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu două autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și 3 voluntari de la SVSU Cândești. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 15 tone de fân. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Tot joi, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Cordun. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 100 mp de miriște. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Un alt incendiu de vegetatie a fost anunţat, prin apel la „112”, în comuna Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ cca 2 hectare de miriște. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.