2.000 de lei. Atât este amenda primită de la polițiștii locali de un tânăr de 20 de ani din Piatra Neamt, după ce a scris pe peretele unui bloc un mesaj obscen (plus desene cu un organ sexual) ca răzbunare pe fosta iubită. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere, tânărul fiind apoi identificat de polițiștii locali. Tot pe camerele de surpaveghere, a fost surprins și momentul când tânărul a fost nevoit să-și acopere ”opera de artă”, cu vopsea albă, tot pe cheltuiala lui, la care s-a adăugat și amenda.

Un bărbat din Piatra Neamț a fost sancționat cu amenda în valoare de 2.000 de lei după ce a scris pe pereții unui bloc din cartierul Mărăței, mesaje obscene.

Totul s-a întâmplat în serile de 08.01.2023 și 10.01.2023, după orele 22.00 când respectivul, supărat din motive sentimentale, s-a decis să scrie mesaje obscene la adresa prietenei și nu oriunde, ci pe peretele unui bloc. Acesta a scris și a desenat cu un spray și mai apoi cu vopsea de culoare roșie mesajele respective la adresa prietenei, crezând că în acest fel se răzbună pe aceasta din urmă. Dispecerii monitori s-au autosesizat, iar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului l-au identificat după ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere amplasate la unul dintre shelterele din cartier. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional pentru încălcarea H.C.L. 228/2021- Regulamnetul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț, art. 9, lit. ”g” și a fost somată să înlăture mesajele scrise și să readucă pereții imobilului la starea ințială”, se arată într-o informare a Poliției Locale.

I.C. (sursa video- Politia Locala)

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.